Zijn er inbrekers bij u in huis geweest of is tijdens u afwezigheid de wasmachine overspoeld? Dan heeft dit vaak schade tot gevolg. Schade die snel moet worden opgelost. Een snelle afhandeling zonder al te veel zorgen is dan vereist. Wij komen bij u langs en kunnen alles met de verzekering afhandelen. Behoudens het verhelpen van de schade kunnen wij u ook bijstaan met betrekking tot preventie. Door het aanbrengen van gecertificeerde veiligheidssloten voldoet uw woning aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierdoor neemt de kans op een geslaagde inbraak met 90% af.

Het bovenstaande is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die de goede Aannemer H. van der Donk voor u kan verrichten. Specialistisch werk in al onze bouwprojecten, zoals elektrawerk, loodgieterswerk en stucwerk besteden we uit aan ‘vaste’ onderaannemers. Dit zijn bedrijven die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit.

Heeft u meer specifieke vragen over onze diensten, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aannemersbedrijf H. van der Donk te Zaltbommel. Gebruikt u hiervoor onze contactpagina.