U huis voldoet niet meer aan uw wooneisen, maar u wilt niet verhuizen? In dat geval is verbouwen de oplossing. Het kiezen van een goede en betrouwbare aannemer is het begin van een goede voorbereiding. Bij Aannemersbedrijf H. van der Donk uit Zaltbommel kunt u terecht voor elke aanpassing aan uw woning. Het vervangen van de verrotte kozijnen, ramen en deuren voor mooie nieuwe hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Het vervangen van de oude binnendeuren door nieuwe stijlvolle binnendeuren, of het aanbrengen van een nieuw plafond voorzien van mooie designverlichting of het plaatsen van dakkapellen, of het vervangen van die rottige vlieringtrap voor een mooie vaste trap.

Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ook het vernieuwen van uw badkamer of keuken voeren wij uitstekend voor u uit. Ook het verbouwen van utiliteitsgebouwen, zoals kantoorpanden, scholen, winkelpanden, kinderdagverblijven en/of bedrijfsruimtes kunnen wij met succes voor u realiseren.

Verbouw Zaltbommel

Het bovenstaande is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die de goede Aannemer H. van der Donk uit Zaltbommel voor u kan verrichten. Specialistisch werk in al onze bouwprojecten, zoals elektrawerk, loodgieterswerk en stucwerk besteden we uit aan ‘vaste’ onderaannemers. Dit zijn bedrijven die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit.

Heeft u meer specifieke vragen over onze diensten, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aannemersbedrijf H. van der Donk te Zaltbommel.