Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Bent u toe aan uw dak vernieuwen? Functioneren de deuren en ramen nog optimaal? Zijn de kitnaden nog in orde? Het is weer tijd voor de jaarlijkse inspectie. Indien u uw woning regelmatig laat inspecteren, voorkomt u hoge kosten als gevolg van herstel. Kosten welke vaak ongelegen komen.

Door uw woning door ons aannemersbedrijf uit Zaltbommel eens per jaar te laten inspecteren voorkomt u deze hoge, onverwachte kosten. Aan de hand van een controlelijst inspecteren wij uw woning en adviseren wij u over de te nemen maatregelen. Houtrot of beschadiging kan aanleiding zijn voor repareren of zelfs vervangen van een kozijn. Soms is het nodig of wenselijk om het hele kozijn te vervangen, soms kan het vernieuwen van bijvoorbeeld de onderdorpel al voldoende zijn. Ook kunt u kiezen voor extra isolerend glas. Welke keuze u ook maakt, wij kunnen het voor u als betrouwbaar en ervaren aannemersbedrijf geheel voor u uitvoeren.

Het bovenstaande is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die de goede Aannemer H. van der Donk voor u kan verrichten. Specialistisch werk in al onze bouwprojecten, zoals elektrawerk, loodgieterswerk en stucwerk besteden we uit aan ‘vaste’ onderaannemers. Dit zijn bedrijven die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit.

Heeft u meer specifieke vragen over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aannemersbedrijf H. van der Donk te Zaltbommel. Gebruikt u hiervoor onze contactpagina.