Uw woning voldoet niet meer aan al uw wensen. Maar de locatie is zo mooi en u bent er zo aan gehecht. Verhuizen is geen optie, maar een verbouwing van uw woning wel. Of u hebt een woning gekocht echter de woonkamer blijkt toch iets te klein. U ergert zich al tijden aan die vervelende schuine dakvlak in uw slaapkamer. Of er is gezinsuitbreiding in opkomst en u wilt de zolderverdieping als slaapkamer gaan inrichten. Allemaal redenen om met ons in overleg te treden.

Of het nou gaat om vergroten van uw woonkamer middels een aanbouw, serre of erker, of het creëren van een extra slaapkamer middels een dakkapel of dakopbouw. Wat uw verbouwingsplannen ook zijn, wij kunnen alles tot in de details voor u realiseren.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Als precies duidelijk is wat u wilt dan zal een offerte worden uitgebracht aangevuld met een gedetailleerde begroting en eventuele tekeningen. Na het uitbrengen van de offerte zal met u contact op worden genomen om de offerte toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Doordat de werkzaamheden door ervaren vakmensen worden uitgevoerd, zal u ook tijdens de bouw gewezen worden op eventueel mogelijke aanpassingen. Alles om uiteindelijk voor u een prachtig resultaat te realiseren.

Het bovenstaande is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die de goede Aannemer H. van der Donk voor u kan verrichten. Specialistisch werk in al onze bouwprojecten, zoals elektrawerk, loodgieterswerk en stucwerk besteden we uit aan ‘vaste’ onderaannemers. Dit zijn bedrijven die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit.

Heeft u meer specifieke vragen over onze diensten, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aannemersbedrijf H. van der Donk te Zaltbommel. Gebruikt u hiervoor onze contactpagina