Topkwaliteit in al onze bouwprojecten

U bent op zoek naar een goede aannemer. Dat is wat Aannemersbedrijf H. van der Donk is en dat komt door een zeer rijke geschiedenis. Aannemersbedrijf H. van der Donk werd in 1932 in Zaltbommel opgericht. De eenmanszaak werd geleid door Hendrikus van der Donk en hij richtte zich voornamelijk op de particulieren markt en de plaatselijke gemeente. Dat wil zeggen: voornamelijk verbouwen, bouwen, uitbreiden en onderhoud van woningen en gemeentelijke objecten. Tevens werd voor de Rijksgebouwen Dienst veel onderhoud uitgevoerd op scholen, postkantoren, politiebureaus en musea. De persoonlijke aandacht en een uitwisseling van gedachten en mogelijkheden stonden hierbij centraal.

Inmiddels is Aannemersbedrijf H. van der Donk te Zaltbommel ruim 80 jaar ervaring rijker en wordt het familiebedrijf voorgezet (inmiddels derde generatie) door Henk van der Donk. Net als bij de oprichter staat ook bij hem service en klachtgerichtheid hoog in het vaandel. Specialistisch werk in al onze bouwprojecten, zoals elektrawerk, loodgieterswerk en stucwerk besteden wij uit aan ‘vaste’ onderaannemers. Bedrijven die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteit eisen. Hierdoor bent u verzekerd van een topkwaliteit.

 

Duidelijke prijsafspraken

Voorafgaande aan onze bouwprojecten voorzien wij u eerst van een heldere offerte en vervolgens maken wij duidelijke afspraken. Dit wordt vastgelegd in een door onze branche organisatie Bouwend Nederland opgestelde overeenkomst. Hierin wordt onder andere vastgelegd: de aanneemsom, wijze van betalen, maar ook de totale bouwtijd. Dit zorgt ervoor dat iedereen direct weet waar ze aan toe zijn. Geen rare toeslagen achteraf of kleine lettertjes, maar een gedegen vakmanschap voor een goede prijs. U weet wat u en mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Effectief en professioneel.

 

Verbouw Garantie

Bij Aannemersbedrijf H. van der Donk bent u verzekerd van een hoogstaand product. Deze zekerheid kunnen wij u bieden doordat we zijn aangesloten bij BouwGarant. Wij beschikken aantoonbaar over de juiste kennis en voldoen aan de strenge eisen van op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien kunt u bij ons verBOUWgarantie afsluiten. Deze garantie beschermt u tegen de grootste financiële risico’s.

 

Kwaliteit in alle diensten

Wij garanderen tenslotte kwaliteit in alle bouwprojecten en diensten die wij u als goede aannemersbedrijf uit Zaltbommel bieden. Onze grote, tevreden en vaste klantenbestand is hier een reflectie van. Veel bedrijf en particulieren, maar ook gemeentes en instanties weten ons altijd weer te vinden als zij kiezen voor vakmanschap op maat en doelgerichte oplossingen met betrekking tot uiteenlopende bouwprojecten.

Heeft u meer vragen over de garanties en kwaliteitseisen die Aannemersbedrijf H. van der Donk stelt, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en we staan u graag te woord.